Justiční mafie. Točíme se stále v kruhu.

13.02.2014 12:24

Doporučuji Kontrolnímu a Bezpečnostnímu výboru poslanecké sněmovny, aby se začal vážně zabývat situací ve společnosti, a to dříve než vstoupí do parlamentu občané osobně, zcela v souladu s Ústavou, a začnou hájit svá práva.  Toto sdělení vezměte jako druhou informaci, druhou mojí žádost. Na první jsem ještě nedostal odpověď. Situace je už velmi vážná!
 
S nezákonnou činností policie, státních zástupců  a soudců i exekutorů má zkušenosti stále větší počet občanů ČR. Není to jen v Českých Budějovicích, je to v Plzeňském kraji, v Brně, bude to zcela jistě podobné i v dalších regionech . Policisté, státní zástupci zneužívají pravomoci veřejného činitele, bez důkazů rozhodují a obhajují, v mém případě 11 let, dřívější svá pochybná rozhodnutí. Podobnou zkušenost mám se šikanou se strany soudů v Českých Budějovicích, jejichž rozsudky proti mé osobě musel 2x Nejvyšší soud zrušit na základě 2x podané stížnosti ministra spravedlnosti. Snahou justiční mafie je, poškozené občany, kteří si stěžují a domáhají se spravedlivého procesu, zcela jejich šikanou zdecimovat. Vím už dlouho, že tento stát není právním státem. Spis trestné činnosti by mohl mít v řadě případech jen několik desítek listů výpovědí a rozhodnutí. Místo toho, léta stížností a špatných rozhodnutí spis zkomplikují, že každý další, kdo se má případem zabývat, neřeší trestnou činnost soudců, policistů, státních zástupců, ale je pro něho jednodušší řešit nakonec trestnou činnost poškozeného, kterou je možné fabulovat, kdy se jim zachce. Trestně právní orgány nakonec z poškozeného vytvoří persona non grata nebo ho stresují tak, že to není k životu.
 
V Českých Budějovicích vyšetřovatel okresního úřadu vyšetřování zlikvidoval v roce 1998 trestnou činnost z roku 1995 při privatizaci státního podniku  Mototechny České Budějovice dvěma podnikateli z Plzně. Poškozeným se podařilo, že případ převzal od okresního vyšetřovatele, který trestní oznámení odložil s tím, že se trestný čin nestal, krajský vyšetřovatel a ten dospěl vyšetřováním k tomu, že došlo ke spáchání trestné činnosti. Před podáním obvinění v roce 2002 byl z případu odvolán a dokončení provedl původní vyšetřovatel okresního úřadu vyšetřování, který mezitím byl za spolupráci povýšen a přeřazen na krajský úřad vyšetřování. Po 5 letech vydal zcela opačné usnesení, že trestné činy byly spáchány, o tom byly důkazy ve spisu, ale věc odložil z důvodu promlčení, které sám zavinil. Podával jsem stížnosti i na GIBS. Stejný vyšetřovatel, který spolupracoval při rozkrádání státního majetku, povýšil během 10 let do funkce na GIBS, 9. oddělení v Českých Budějovicích. Všechny stížnosti byly odloženy. Obrátil jsem se na pana plukovníka Šlachtu z ÚOOZ, ale to je jako když se hází hrách na zeď.  Vysocí důstojníci Policejního ředitelství včetně policejního prezidenta, GIBS, ÚOOZ, úředníci ministerstva vnitra, krajských policejních ředitelů v hodnosti plukovníků Policie ČR s platy nad 80.000 Kč měsíčně budou sloužit tomuto systému a nebudou si dělat problémy, aby přišli o své platy a postavení. Nižší důstojníci si chtějí zajistit postup a proto budou servilně sloužit tomu, kdo o nich rozhoduje. Už dávno není Policie ČR nezávislou policií. Podobně se rozhodují státní zástupci a soudci, stejným způsobem pracují novináři.
 
V tomto státě je cenzura, jakou jsme nikdy nezažili a totalita je dnes v ČR na úrovni fašistického státu.
 
Kontrolní výbor parlamentu, který jsem informoval o případu privatizace státního podniku Mototechna už v roce 2011, docílil toho, že NSZ otevřel skončenou věc a nechal jí prověřit krajskému státnímu zastupitelství v Českých Budějovicích. Šetření státní zástupce předal policii ČR na pracoviště, které sídlí ve stejné budově, kde sedí stejný vyšetřovatel, který vyšetřoval případ na začátku, když jsme podali trestní oznámení. NSZ odůvodnil přešetření skončené věci tím, že policie se dopustila chyb a případ privatizace při splnění podmínek zákona není promlčen 20 let. Komisařka SKPV České Budějovice odložila jednou větou šetření a nemusela respektovat právní názor nejvyššího státního zástupce. Divadlo skončilo. Takový stav je v policii České republiky.   Jen v tomto případě přišel stát o majetek ve výši čtvrt miliardy Kč v cenách roku 1995 a o produkci a zisky bývalého státního podniku do roku 2013. V tomto roce podruhé majitelé Mototechny, kteří jí několikrát přejmenovali, vytunelovali bývalý státní podnik jako Buy and drive a.s., my jsme zaplatili zaměstnancům jejich mzdy a podnik je v insolvenci bez majetku, který si mezitím přepsali na sebe plzeňští podnikatelé, kamarádi Jiřího Pospíšila, exministra spravedlnosti. V prosinci jsem podal trestní oznámení na krajského ředitele policie ČR, ale scénář je podobný jako v minulosti při podání trestního oznámení na vyšetřovatele a dozorujícícho sátního zástupce. Neděje se nic.
 
Všechny současné naše problémy v ekonomice, všechny současné problémy občanů, nezaměstnanost, exekuce a existenční nejistota občanů, mají jednoho společného jmenovatele. Tím je neprávní stát, špatná práce Policie ČR, soustavy státních zastupitelství a justiční mafie, rozkradený a zadlužený stát a jeho zotročení občané, kteří se v krátké době nebudou stačit divit. Dluhy nebudou schopné splácet ani děti našich dětí, do toho neoprávněné vracení církevního majetku a všichni budeme otroky těch, kteří si zajistili beztrestnost a ovládají miliardová konta a majetky. Co bylo  dříve státní, co postavili generace před námi, to dnes slouží jen všehoschopným, tedy schopným opravdu všeho. To je demokracie, jak si jí vysvětluje současná Policie ČR, poslanci, jako byl Klaus,  Macek, Langr, Topolánek, Nečas, Pospíšil a ještě dnes je Benda, Němcová  nebo Kalousek, Schwarzenberg. To je tzv. pravicová politika, to jsou řeči o naší občanské svobodě.
 
Svůj názor zveřejňuji, protože hledám lidi, kteří mají podobné zkušenosti a současně posílám jako druhou stížnost těm poslancům, kteří by měli situaci rychle řešit. V případě, že psolanci nebudou slyšet hlas lidu a jednat, měli bychom následně zvážit, jak požádat poslance, kontrolní výbor a bezpečnostní výbor, poslaneckou sněmovnu, aby se problémem začaly zabývat. Situace je velmi vážná a ohrožuje bezpečnost státu. Doporučuji následně hromadné, občanské, písmené podání a to s předáním fyzicky s naší účastí v parlamentu za přítomnosti televizních kamer a pokud možno zahraničních novinářů. Znáte někoho dalšího, kdo by se připojil?